Folytatódik a palacsintás sorozat a következő kedvenccel, az Almás palacsintával. Amikor sül, isteni almaillat lengi be a konyhát, és az íze is különlegesen finom. Ugyanúgy készül, mint a múltkori Banános palacsinta, csak itt egy nagy, vagy két kisebb almára lesz szükséged.
Az almát pürésítheted is, én egy villával törtem össze, mert szeretem, ha marad benne egy-két nagyobb darabka. Az összetört almához jöhet a többi hozzávaló: pici só, cukor, egy tojás (elég egy, mert az alma is nedvesíti a tésztát), liszt, tej és egy kevés víz. Ugyanúgy készítsd el, mint a hagyományosat, és süsd meg. Tehetsz egy kevés fahéjat is a tésztába, tökéletes párost alkot az almával. Töltheted lekvárral, kakaóval, mogyorókrémmel, pudinggal, vagy amivel mi is: fahéjas-cukros túróval. Hmm, annyira illik hozzá!
+Tipp: citromhéjat is reszelhetsz a tésztába, nagyon finom ízt ad neki, és az amerikai változatban is kipróbálhatod.