A múltkor megkaptam egy olvasómtól, hogy miért nem lehet lájkolni a bejegyzéseimet. Na, tegnap óta lehet, úgyhogy hajrá, lehet szabadon nyomkodni a Tetszik-gombot (és megosztani az Iwiw-en vagy a Facebook-on a kedvenceiteket).
Kockafiú névnapi menüjéről jut eszembe, akik nagyon unják a csirkemell+rizs kombót (mint én), azok nyugodtan dobják fel egy kicsit. Azzal a névnapi menüvel én is azt tettem, mert nem bírtam volna ki még egyszer a'la nature.
Nagyon egyszerű, tessék figyelni. A csirkemelleket megmostam, megtisztítottam, felvágtam szép, közepesen vékony szeletekre. Befűszereztem, ahogy szoktam (só, bors, szárnyas fűszerkeverék, na meg egy pici fokhagymás fűszerkeverék), és erős fokozaton hőálló tálban sütöttem. Valamivel a teljes megsülés előtt ananászt kockáztam rá, és visszatettem sülni. Amikor kész lett sajtot reszeltem rá, és visszatettem a még meleg sütőbe egy percre, így szépen ráolvadt a sajt. Nagyon jól nézett ki, finom volt, és egy cseppet sem unalmas. Petrezselymes rizzsel tálaltam, Kockafiúnak is nagyon bejött.
Hozzávalók:
- csirkemell
- fűszerek
- ananász
- sajt