Na, örömmel jelentem, hogy sikeresen levizsgáztam, az utolsót is letudtam tegnap. Aki lemaradt annak: nyáron elkezdtem egy tanfolyamot, most ért véget, sikeresen túl vagyok az összes vizsgán, ma megkaptam a bizonyítványt is. Így mostantól jobban elérhető leszek, és több időm lesz sütni-főzni, hurrá!
Ki kér belőle, ha kész lesz?! :)
Végy pár csirkecombot, tisztítsd meg, fűszerezd be (só, bors, szárnyas fűszerkeverék, és esetleg fokhagymás fűszerkeverék is + én megtoldottam egy kis majoránnával is, a csirkehúshoz istenien passzol) és tedd egy tepsibe. Végy pár szem krumplit, pucold meg, mosd meg, vágd nagyobb darabokra, és most jön a lényeg! Fűszerezd meg tejföl ízű sültkrumpli fűszerkeverékkel. Még sóznod sem kell ezután, elég a keverék. Hát hadd mondjam el, hogy ennél finomabb sültkrumplit még nem ettem! Ez a fűszerkeverék valami olyat tesz a krumplival hogy…nem is tudom leírni. A lényeg, hogy próbáljátok ki, és meglátjátok! A krumpli is mehet a combok mellé a tepsibe, majd a forró sütőbe. Én addig szoktam sütni mindkettőt, míg belül puhák és omlósak, kívül pedig isteni ropogósak lesznek. Azt hiszem erről többet nem is kell, hogy mondjak, inkább megyek eszek! :)