Az alma és a sertéshús szuper páros, nagyon jól illenek egymáshoz. Ezért összeházasítottam őket egy könnyű fogásban. Nem is csalódtam, szuperek együtt.
Egyszerű, mégis nagyszerűen feldobja az unalmas karajszeletet. Elkészítheted csirkemellel is, ahhoz is tökéletesen passzol. Tessék kipróbálni.
Almás karaj
Hozzávalók:
- egy szép darab karaj
- 3-4 alma
- só, bors
- tetszőleges zöldfűszerek
- kevés olaj
Elkészítés:
A karajt közepesen vastag szeletekre vágjuk. Klopfolni nem muszáj, elég a kezünkkel kilapítgatni kicsit. Fűszerezzük sóval, borssal, tetszőleges zöldfűszerekkel. Kiolajozunk egy tepsit, beletesszük a karajszeleteket.
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, és kirakjuk a húsok tetejét velük. Közepes-erős fokozaton először fólia alatt puhítjuk, majd fólia nélkül sütjük, míg egy kis színt kap. Tetszőleges körettel tálaljuk.
Ha tetszett, megtalálsz a Facebookon is.